Metode de plata

Piscotelul (piscotelul.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


Plata online cu cardul - MobilPay

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactiile cu cardul.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Piscotelul.ro foloseste platforma MobilPay.

Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati MobilPay.


Plata in rate cu cardul – MobilPay (3 sau 6 rate)

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactiile cu cardul la plata in rate.

Pe www.piscotelul.ro poti plati si prin programele de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentru posesorii de carduri emise de urmatoarele banci:

–         Banca Transilvania – programul STAR

–         Credit Europe Bank – Card Avantaj

–         Garanti Bank

–         BRD Finance

–         Alpha Bank


Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

Pasul 1: introduci datele cardului si, in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil, vei putea alege numarul de rate;

Pasul 2: alegi numarul de rate dorit disponibile pentru tipul tau de card;

Pasul 3: apesi butonul „Platesc in siguranta”.

 

Credit online - TBI Credit

Bucura-te de produsul mult dorit, totul e mai simplu in rate! Poti sa alegi solutia 100% online oferita de TBI Credit. Doar 10 minute din timpul tau, cartea de identitate la indemana si produsele sunt aproape la usa ta. Urmeaza cativa pasi simpli:

1. Alegi produsele dorite si le adaugi in cos. Selectezi TBI Credit la metoda de plata si completezi campurile solicitate

2. Intri in apel video cu un reprezentant TBI Credit pentru identificare. Prezinti cartea de identitate si astepti verificarea eligibilitatii. Serviciu disponibil 24/7. Ai nevoie de un dispozitiv cu camera video si microfon.

3. Primesti raspuns in 10 minute, apoi semnezi online contractul electronic

4. Produsele pleaca spre tineTransfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.