Transport si retururi

Livrarea se efectueaza prin intermediul Fan Courier, DPD sau SameDay in termen de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cost transport 23 lei*. Livrare gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 499 RON*.


*NOTA: Acest tarif de transport este valabil pentru coletele cu o greutate sub 5 kg. Pentru coletele cu greutate/dimensiune mare (de ex. patuturile de lemn) se poate percepe un tarif suplimentar. Acesta va fi comunicat clientului inainte de finalizarea comenzii sau in momentul confirmarii telefonice/prin email a comenzii.Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna in conformitate cu prevederile OUG 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de uzura sau modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice/electrice etc. De asemenea nu sunt acceptate pentru returnare produsele carora le lipsesc accesorii.

Nota: Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic pot fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

In cazul in care produsul indeplineste conditiile de retur, se va rambursa suma achitata pentru acesta fie intr-un cont indicat de beneficiar fie pe card in cazul in care plata s-a efectuat online (costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării, respectiv costurile de livrare, vor fi suportate de client). Termenul de plata este de cel mult 14 zile calendaristice de la acceptarea returului.

Pentru orice alte detalii, neintelegeri va rugam sa ne contactati la adresa contact@piscotelul.ro.