Despre noi

Ideea unui magazin online exista de ceva timp, insa ca multe idei este pusa intr-un sertaras si asteapta sa fie scoasa atunci cand ii vine vremea...

Totul a inceput intr-o frumoasa zi de septembrie cand a venit pe lume un mic piscotel cu ochi albastri care a acaparat toata atentia parintilor, bunicilor, nasilor, prietenilor si asa mai departe...cunoasteti povestea, cu siguranta este aceeasi in cazul fiecaruia dintre noi care experimentam zi de zi cel mai frumos job din lume, acela de parinti.

Ei bine, in acea zi frumoasa de septembrie, dupa euforia initiala, a inceput alergatura partii masculine dupa hainute. Exista unele superstitii cu achizitia hainelor inainte de nastere, unii nu tin cont de asta, noi am ales sa tinem. Asa ca, la drum prin magazine. Care magazine? Este ultimul lucru pe care vrei sa-l faci in momentele acelea, vrei sa fii aproape de copil si de mamica lui, nu ai timp si nici dispozitia sa cauti, sa alegi. Exista insa o solutie eleganta la indemana - magazinul online! Poti sa comanzi relaxat chiar si de pe telefonul mobil, nu trebuie sa te deplasezi nicaieri, totul vine la tine.

Ce poate fi mai simplu? Nimic. Numai sa reusesti sa te descurci in noianul de oferte, care  mai de care mai atractive...

Noi nu ne propunem sa "venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri":) Suntem cu totii saturati de multimea de ofertanti care vin in intampinarea noastra cu ceva. Noi ne propunem sa fim alaturi de viitorii nostri clienti, sa-i tinem aproape cu o gama de produse care sa le fie de folos in viata de zi cu zi alaturi de piscoteii lor. Pana la urma cu totii ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu persoanele cele mai importante din viata noastra, facand ceea ce ne place. Dorim sa va ajutam sa castigati cat mai mult timp alaturi de cei dragi aducandu-va aproape produsele de care aveti nevoie.

Nu avem pretentia sa stim totul despre copii, nimeni nu poate sustine asta, insa avem o oarecare experienta cu doi piscotei, asa incat dorim sa crestem impreuna. Vom adauga in permanenta produse noi - tocmai de aceea dorim sa va cunoastem parerea despre produse, dorim sa comunicam, sa schimbam impresii. Putem face asta prin formularul de contact, pe pagina magazinului de pe Facebook si pe Twitter (@piscotelul). Haideti sa aflam unii de altii si sa gasim o cale sa ne facem simtita prezenta!

Pe curand

Echipa Piscotelul.ro