Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.


Nota: orice comanda este acceptata doar in momentul in care aceasta este confirmata fie telefonic fie prin email la adresa de email indicata la crearea contului.

Piscotelul.ro face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Exista insa posibilitatea (redusa) ca unele preturi sau informatii afisate (ex. stocuri) sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret eronat, Piscotelul.ro poate sa sa anuleze comanda.
Piscotelul.ro isi rezerva dreptul de a anula o comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

- preturile afisate pe site-ul Piscotelul.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
- produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc;
- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului cumparatorului;
- datele furnizate de catre client pe site sunt incomplete si/sau incorecte


Comanda minima

Comanda minima in magazinul online Piscotelul.ro este de 59 lei. Se pot livra si comenzi sub aceasta valoare, insa numai in cazul comenzilor achitate in avans, fie cu cardul bancar fie prin transfer bancar.